Projektet KROPPSFUNKTION pågick mellan 2014-2018.

KROPPSFUNKTION arbetade med språk och koreografi tillsammans med människor med olika funktionaliteter och förmågor. Med oss från projektet har vi kunskap och erfarenheter om kommunikation, språk och rörelse för många olika typer av grupper. Vill du veta mer om projektet och hur erfarenheterna kanske skulle kunna implementeras i din verksamhet? Vill du boka en föreläsning, workshop, föreställning, studiecirkel eller en utställning?

Hör av dig till oss så hittar vi ett format som fungerar för din specifika verksamhet och dina behov. Se nedan för en översikt av vad vi erbjuder.

Izabella Borzecka, verksamhetsledare: izabella.borzecka@coff.se, +46(0)76-237 89 65
My Carnestedt, administrativ koordinator: my.carnestedt@coff.se, +46 (0) 707 39 01 52
Elin Grelsson Almestad, press och kommunikation: press@coff.se, +46 (0)8 545 200 55

 

Vi erbjuder följande:

Föreläsningar

Vad var Kroppsfunktion? – om projektet i stort och våra samlade erfarenheter av att arbeta med dans och delaktighet.

Om cripteori och “crippat” arbete – med utgångspunkt från vår första bok Kroppsfunktion – en antologi och vårt arbete i workshop-format.

(im)perfekta koreografier – om konstprojektet och dess olika utfall.

Utifrån efterfrågan – vi kan skräddarsy en föreläsning utifrån olika teman och fördjupningar. Kontakta oss för ett samtal utifrån era önskemål.

Workshops

Koreografisk verktygslåda – vi undersöker och diskuterar de verktyg vi har använt och applicerat för att arbeta mot ökad delaktighet, självständighet och tillgänglighet.

MR_ Medverkande rörelser – en rörelseworkshop som använder sig av de pedagogiska metoder som vi utformat under projektet.

Studiecirklar

Utifrån boken Kroppsfunktion – en antologi med texter från bland andra Renita Sörensdotter, Kung Saga som diskuterar funktionalitet ur olika perspektiv.

Utifrån publikationen IMPERFEKTA – en blandning av essäistiska, konstnärliga och poetiska texter som diskuterar flera av projektets teman såsom delaktighet, språk och arbete.

Utställningar/installationer

Flera delar av projektet har resulterat i film, ljud och installationer. Våra utställningar och installationer skräddarsys efter rum, sammanhang och publik. Kontakta oss för att veta mer och se hur vi kan arbeta med utställning i detta specifika sammanhang.

Föreställningar

Projektet utmynnade bland annat i föreställningarna (im)perfekta koreografier och Mina egna kroppar.

Den kritikerrosade (im)perfekta koreografier hade premiär i februari 2017, nominerades till Kritikerpriset 2017 och valdes ut till Scenkonstbiennalen samma år. Läs mer om föreställningen här. Föreställningen bokas via oss.

Mina egna kroppar hade premiär i februari 2017 och är en samproduktion med Shake it Collaborations. Läs mer om föreställningen här. Föreställningen bokas via Nordberg Movement.